Hallo, wij zijn Jack + Joe,
gedreven software-bouwers.

Wij maken prototypes. Wij bouwen, testen en lanceren digitale producten voor organisaties.
Wij ontwikkelen handige toepassingen die het dagdagelijkse werk makkelijker maken.

Wat kunnen wij voor je doen?

We helpen je met verschillende digitale producten. Dat gaat van applicaties over mobiele toepassingen en websites tot visualisaties.

Als het digitaal is, dan zit je bij ons goed.
Wij zijn vakmensen die met zorg en passie werken.

Websites met een sterke focus op data en ondersteunende zoekmachines.

Sanoma is hét mediabedrijf met het meest toonaangevende portfolio in Nederland. Samen met BBDO Belgium ontwikkelden wij de technische hoekstenen van een robuust kookplatform. Het combineert verschillende databronnen van meerdere leverancies (zoekmachine resultaten, recepten, artikelen en video) tot een gebruiksvriendelijk geheel.

Automatisering of data-visualisaties die je manier van werken verbeteren.

Een op maat gemaakt dashboard waar je medewerkers in één oogopslag alle belangrijke data vinden? Een applicatie die je HR-afdeling helpt om aanwervingen op te volgen op élk mogelijk device? Wij bouwen met één doelstelling: jouw werk krijgt weer je onverdeelde aandacht.

Starters zijn welkom!

Tenderwolf staat klaar om de markt van de openbare aanbestedingen stevig te veranderen. Op basis van jouw voorkeuren krijg je elke dag een persoonlijke selectie. Wij helpen bij de ontwikkeling van een platform en zoekmachine om die grote hoeveelheid data toegankelijk te maken voor de gebruikers.

Onze klanten & partners

Partners

Partners

Jeroen Bourgois

Jeroen combineert toewijding en optimisme in elk technologisch project. Hij is opgeleid in 3D-ontwerp, game- en softwareontwikkeling. Hij vindt steeds opnieuw de energie en rust om project na project te doen slagen.

Stuur Jeroen een e-mail LinkedIn

Pieter Michels

Pieter heeft meer dan 10 jaar ervaring met digitale marketing-projecten. Hij heeft een brede set skills opgebouwd voor het maken van prototypes en budgetten, voor het bouwen én beheren van projecten. Hij is pragmatisch ingesteld en pakt graag uitdagende problemen aan om vervolgens met effectieve oplossingen voor de dag te komen.

Laat Pieter iets weten LinkedIn

Onze visie

Zin in een gesprek?
Laten we afspreken!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Zo af en toe sturen we je een update. Niet te vaak, beloofd!